dimecres, 1 de gener del 2014

Impresions de la primera reunió

El dia 13/12/13 vam fer la primera reunió informativa amb tothom. Hi havia mestres, pares i alumnes. La Bel va fer una presentació, després van parlar els pares i també nosaltres, explicant el que havíem estat fent, com ens havíem organitzat i el que ja teníem preparat. 



Vam parlar de moltes coses, de les nostres necessitats, objectius i realitats del que tenim i del que volem. Vam exposar als pares les idees que havien sortit de la nostra assamblea i les nostres conclusions i tant pares i mestres també van explicar què esperen d'aquest projecte.  

Els pares també van explicar un plànol de l' escola, per saber distinguir les diferentes parts que tenim, estudiant la possibilitat de moure la tanca o sobre la ubicació de la pista. Els pares i professors van discutir una bona estona de que hi ha molta part de terreny de l'escola que no estaba a dins del pati o de que la pista ocupa molt espai en comparació amb el terreny que tenim. Finalment es va decidir centrar-nos en el que realment podem millorar ara.

La Teresa va explicar també el que estem fent des d' aquest grup de treball per informar-vos, sobre aquest blog i sobre altres coses que estem preparant, presentant un mapa conceptual de tot el projecte. 

A la gent li agrada molt el nostre projecte i estem molt il.lusionats en que el pati quedi bonic.....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada