diumenge, 9 de febrer del 2014

Reunió 15 febrer

Benvolguts pares i mares 

Per començar , ens agradaria explicar-vos les novetats que han sorgit en el projecte de co-creació  del pati de l'escola .

Es va plantejar la possibilitat de contactar amb la Facultat d'Arquitectura de la U.P.C de Barcelona  , amb els alumnes i professors de l'assignatura optativa " Arquitectura , Materiales y Medioambiente ", proposant-los la seva participació en aquests nostre projecte.  

La  resposta a la nostra proposta per part de les professores Cristina Pardal i Cristina Jover ha estat del tot positiva , és a dir , estan encantades de formar-hi part i també ,val a dir, els seus alumnes . Us preguntareu...Això què vol dir exactament ?... doncs vol dir que  ens ajudaran a realitzar el nostre projecte, aportant els seus coneixements tècnics i els seus coneixements  i recerca sobre materials residuals de les empreses que tenim properes . Podríem dir, llavors, que ens hem convertit en  els primers clients d'aquests futurs arquitectes .

És a dir , fins ara l'equip de co-creació estava format per alumnes , mestres ,pares i Ajuntament de Campins i  ara s'hi ha afegit  la Facultat d'Arquitectura de la U.P.C de Barcelona .

Per tot aixó que us acabem d'explicar , el projecte co-creació per el pati de l'escola necessita de la vostra col.laboració .


El dissabte 15 de febrer a les 10 del matí es celebrerà la primera trobada entre la Universitat i l'escola de Campins i considerem  molt important  la participació de tots nosaltres . Vindran a visitar-nos  uns 50 alumnes i les seves dues  professores.

L'objectiu d'aquesta trobada és basicament conèixer-nos . A part de que coneguin l'escola   i l'entorn , és molt important  i interessant que coneguin els alumnes d'aquesta escola  ,és a dir els nostres fills... i viceversa .

Hem pensat que perquè aquesta trobada sigui l'inici d'una feina en comú, de co-creació, els alumnes de Campins faran a l'escola un dibuix d'un dels elements del pati ( sorral,caseta arbre ,anfiteatre,circuit ,aigua..) que entregaran a un alumne universitari i aquests "in situ" també farà la seva interpretació de l'element proposat  o , simplement, el comentarà amb ell com un client que li demana un projecte concret  i d'aquesta manera començar a crear un vincle entre ells .


Programa pedia 15 de febrer .

-10:00h Arribada i Benvinguda 
-Parlament i intercanvi d'idees i necessitats
- Compartir dibuixos entre alumnes
- Presa de dades dels estudiants d'arquitectura
-Per acabar...Pica-pica ..patatetes..

Tenim previst finalitzar l'acte al voltant de les 14.00 h. però cadascú que marxi quan ho hagi de fer. 
El que us demanem és una estona de la nostra presència acompanyats dels nostres fills.

Amb molta il.lusió us hi esperem a tots i totes.
Moltes gràcies  !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada