dijous, 22 de maig del 2014

REUNIÓ DIA 26


Molt important!!! Novetats sobre el projecte de co-creació del pati de l'escola:
La UPC ens ve a presentar una maqueta gegant de les seves propostes pel pati!
Diumenge 25 de maig
17-19.30h: Exposició prèvia de la maqueta de la UPC a l’escola
Tornen a visitar-nos els estudiants i mestres de la UPC per mostrar-nos la feina que han fet durant aquests mesos. Durant el cap de setmana muntaran una maqueta de les seves propostes de 7x2,5m al porxo perquè ho puguem veure en 3D.
Tot i que la presentació de les propostes i la maqueta per part dels estudiants no es farà fins dilluns 26 al matí, per als pares que no els serà possible assistir-hi, diumenge a la tarda s'obriran les portes de l'escola per donar-los l'oportunitat de visitar la maqueta de forma lliure.
Dilluns 26 de maig
10.30h: Presentació de maqueta gegant amb les propostes dels estudiants de la UPC per a la transformació del pati de l'escola

10.30h: Presentació de les propostes per part dels estudiants de la UPC
Durada: 40 minuts.
11.30- 13.00h: Visita maqueta
Visita lliure de la maqueta amb intercanvi d'impressions amb els seus creadors.

Divendres 30 de maig
17.00h: Reunió-assemblea de pares, alumnes i mestres
• Reunió informativa per explicar el punt del projecte en què ens trobem i com s'està redefinint amb la participació de la UPC. Aclariment de dubtes.
• Expressió de reflexions individuals i valoració participativa de les propostes presentades. Es tracta de compartir opinions i començar a unificar criteris per decidir què ens sembla bé i què volem modificar a nivell de disseny o concepte, ja que haurem de donar a la UPC una resposta concensuada.
• Qüestionari de valoració de les propostes: què ens agrada, què no ens convenç, què hi trobem a faltar, quines alternatives es poden considerar... A retornar completat en data posterior a la reunió.

És un moment clau on el col·lectiu Escola, format per alumnes, pares i mestres, ha de treballar conjuntament per establir i transmetre més concretament com volem que sigui el nou pati a aquells que ens ajuden a fer-lo realitat.
Per això us animem a fer el possible per venir, ja que és vital per estar informats i presents en un moment de prendre decisions.

Us hi esperem!!
Comissió Co-Creació Pati

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada